Glorija Buzau angažovala Teu Pijević – Željko Musa pojačao Kriens Lucern!

0
366

Prema saznanjima „Eurosporta”, Tea Pijevića, koja je sa reprezentacijom Hrvatske osvojila bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu 2020, u narednoj sezoni čeka novi međunarodni izazov. Pijević bi trebalo da bude novo pojačanje Glorije Buzau. Trenutno na poziciji golmana u Gloriji Buzau igraju dve reprezentativke Crne Gore, Marta Batinović i Ljubica Nenezić.

Golman Magdeburga Mike Jensen karijeru će nastaviti u aktuelnom šampionu Lige Evrope, ekipi Benfike, prenosi “Handball Leaks”. Danac će u portugalski klub stići pre početka takmičarske sezone 2023/24, odnosno kada mu prestane ugovor sa klubom iz Bundeslige.

Hrvatski reprezentativac Željko Musa na leto će napustiti Zagreb i preseliti se u Kriens Lucern iz Švajcarske. On će ostati u ambicioznom timu Švajcarske najmanje do 2026. godine. U Kriens Lucernu trenutno igraju Endi Šmid, Marin Šipić, Miloš Orbović, kao i Domen Sikošek Pelko.

Tuluz je produžio ugovore sa trojicom rukometaša. Reč je o reprezentativcu Švedske Fredriku Petersonu, članu reprezentativca Čilea Ervinu Fojhtmanu i bivšem rukometašu Meškov Bresta Batisu Bonefonu. Peterson će u Tuluzu ostati do juna 2024, Fojhtman do 2025, dok Bonefon do juna 2023, uz mogućnost produženja ugovora ukoliko obe strane budu zadovoljne saradnjom.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here