Georgios Markatatos – “Za nas je svaka utakmica bitna!”

0
385

Posle poraza od Metaloplastike u Šapcu, Partizan će imati priliku da popravi utisak u narednoj utakmici, a protivnik je ekipa Proletera. Crno-beli će u subotu od 18:30 dočekati tim iz Zrenjanina, koji je poslednji na tabeli i grčevito se bori za opstanak. Georgios Markatatos, pivot koji je ovog leta pojačao Partizan, ističe da nema lakog protivnika i da pristup mora biti isti, bez obzira na trenutni plasman.

  • Za nas je svaka utakmica bitna, bez obzira na to na kojoj se poziciji na tabeli protivnik nalazi. Doživeli smo težak poraz od Metaloplastike i moramo sa mnogo više fokusa, želje i borbe da pristupimo svakom narednom duelu. Srećan sam što sam deo kluba koji daje šansu mladim igračima i omogućava im da se razvijaju. Radimo zaista jako i naporno i, ako ovako nastavimo, trud će se sigurno isplatiti.

Momak rođen 2000. godine brzo se privikao na život u Beogradu, a kako sam kaže, u Srbiji se oseća kao kod kuće.

  • Nijednog trenutka se nisam osetio kao stranac. Kulture su vrlo slične, kao i karakter i energija ljudi. Kada čuju da sam iz Grčke, svi se oduševe i onda mi pričaju u koja mesta su dolazili na letovanje. Saigrači su me odlično prihvatili, što je jako važno, jer sam došao u Partizan da bih rastao i razvijao se kao igrač, a oni mi mnogo pomažu u tome, zaključio je Markatatos.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here