Francuska demolirala Španiju!

0
297

Francuska je u sportskom centru „Boris Trajkovski” savladala Španiju rezultatom 36:23 (17:9). U duelu bez rezultatskog značaja Francuska je potvrdila prvo mesto u grupi 2 i ostala neporažena u pohodu na novu titulu.

Trikolori zajedno sa Crnom Gorom putuju u Ljubljanu, gde će se igrati polufinalni dueli, a pridružiće im se Holandija, koja će igrati za peto mesto protiv Švedske.

Nakon uvodnog dela, Francuska je do 10. minuta stvorila prednost od tri gola, a do 21. minuta prednost je porasla na sedam golova (12:5). U poslednjih tridesetak sekundi prvog poluvremena obe ekipe su postigle po jedan gol, a uz zvuk sirene Ugolan je postavila najviših i konačnih 17:9.

Francuskinje su na početku drugog poluvremena povećale prednost za jedan gol, a visoku prednost održale do kraja utakmice. Sredinom drugog poluvremena Francuska je prešla dvocifrenu granicu, pa je do kraja utakmice bilo pitanje samo kom će razlikom biti utakmica završena. Posle šezdeset minuta, Francuska je pobedila konačnim rezultatom 36:23.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here