Flensburg slavio protiv Magdeburga – Heroj utakmice Mads Mensah Larsen!

0
245

Flensburg je pobedio nakon velike drame aktuelnog šampiona Nemačke, nakon što je golom Madsa Mensaha Larsena slavio sa 35:34 u meču 6. kola Bundeslige.

Rukometašima Magdeburga, koji brane titulu osvojenu iz prethodne sezone, ovaj poraz bio je prvi u novoj sezoni Bundeslige, dok je Flensburg upisao četvrtu pobedu.

Flensburg je bio u vođstvu 59 minuta, na poluvremenu je imao 17:13 a zatim je sa 34:31 dozvolio gostu da izjednači na 34:34. Bilo je to prvo i poslednje izjednačenje aktuelnog šampiona Nemačke.

Mads Mensah Larsen bio je heroj i svojim sedmim golom u poslednjim sekundama stavio tačku na veliku dramu.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je reprezentativac Danske Emil Jakobsen, koji je imao odličnu partiju sa 11 postignutih golova.

SG Flensburg-Handewitt – SC Magdeburg 35:34 (17:13)

SG Flensburg-Handewitt: Burić (3 odbrane), K. Möller (10 odbrana) – Golla (2), Hald, Einarsson, Mensah (9), Johannesen, Gottfridsson (4), Hansen (4), Pedersen, Jakobsen (12), Semper, L. Möller, Lindskog, Röd (4)

Trener: Maik Machulla

SC Magdeburg: Jensen (3 odbrane), Portner (5 odbrana) – Meister, Chrapkowski, Kristjansson (6), Pettersson, Magnusson (7), Hornke (6), Weber (1), Mertens (5), Saugstrup (2), O’Sullivan, Smits, Damgaard (7)

Trener: Bennet Wiegert

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here