Filip Kuzmanovski potpisao za Eurofarm Pelister!

0
236

Makedonski šampion Eurofarm Pelister pohvalio se velikim pojačanjem. Novi igrač u Bitolju je reprezentativac Filip Kuzmanovski koji dolazi iz Bundeslige, gde je igrao za Veclar.

Odmah nakon što se pojavila informacija da je Kuzmanovski raskinuo ugovor sa Veclarom, klub iz Bitolja je ozvaničio potpisivanje ugovora. Pelister se pohvalio akvizicijom jednog od najboljih makedonskih rukometaša.

  • Posebna nam je čast i zadovoljstvo da obavestimo javnost da je novi član Eurofarm Pelistera makedonski reprezentativac Filip Kuzmanovski. Proces ujedinjenja makedonske reprezentacije i kvalitetnih inostranih pojačanja se nastavlja i povratak našeg bivšeg člana je odluka koja ide u tom pravcu. Filip Kuzmanovski će uskoro biti na raspolaganju stručnom štabu i njegov debi se očekuje u Super ligi i Ligi šampiona. Zvanično predstavljanje Kuzmanovskog kao novog rukometaša Eurofarm Pelistera zakazano je za ponedeljak, 20. novembra, navodi se u saopštenju makedonskog šampiona.

27-godišnji Kuzmanovski je dete Pelistera, prve rukometne korake napravio je u Bitolju gde je afirmaciju dobio u rodnom gradu. Potom je prešao u Metalurg, kratko igrao u Eurofarm Rabotniku, a zatim se odlučio za međunarodnu karijeru. Kuzmanovski je izabrao Bundesligu. Jednu sezonu nosio je dres Magdeburga, zatim je tri sezone igrao za Hanover, a od januara ove godine nosio je dres Veclara i sarađivao sa Filipom Mirkulovskim koji je bio deo stručnog štaba.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here