Filip Ivić potpisao za Eurofarm Pelister!

0
315

Samo dan nakon što je ozvaničen transfer Nikole Mitrevskog, šampion Makedonije, Eurofarm Pelister je doveo još jednog golmana. Hrvatski reprezentativac Filip Ivić potpisao je ugovor do juna 2025. godine, uz opciju produženja za još jednu godinu, a po isteku ugovora sa francuskim Šamberijem dolazi u Bitolj.

  • Posebno nam je zadovoljstvo što će hrvatski reprezentativac zaigrati u dresu Eurofarm Pelistera. Golman sa velikim međunarodnim iskustvom, Filip Ivić, novi je član našeg kluba. 31-godišnji Ivić u Bitolj dolazi kao slobodan rukometaš po isteku ugovora sa francuskim Šamberijem. Zvanično predstavljanje Ivića u Bitolju zakazano je za kraj maja, navodi se u saopštenju kluba.

195 centimetara visoki Zagrepčanin karijeru je započeo u matičnom klubu, igrao je u poljskom Kjelceu, bundesligašu Gumersbahu, slovenačkom Celju Pivovarni Laško, zatim se vratio u Zagreb i prošle sezone u Šamberiju. Ivić je dugi niz godina nosio dres reprezentacije, a nastupio je i na poslednjem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Novi golman Eurofarm Pelister potpisao je jednogodišnji ugovor sa opcijom produženja na još jednu godinu.

Trojica golmana Lesjak, Gedban i Kizić, pri kraju su ugovora sa Eurofarm Pelisterom.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here