EUSA i EHF organizuju univerzitetski turnir u rukometu na pesku!

0
220

U julu 2019. godine studenti iz cele Evrope će po prvi put imati priliku da se takmiče za titulu evropskih univerziteta u rukometu na pesku.

Evropska univerzitetska sportska asocijacija (EUSA) i Evropska rukometna federacija (EHF) udružili su snage kako bi organizovali inauguracijsko prvenstvo u rukometu na pesku EUSA-EHF, koje će se održati od 24. do 27. jula 2019. godine u Zagrebu, Hrvatska.

Događaj će se održati na jezeru Jarun, mestu na kome je održano uspešno Evropsko prvenstvo u rukometu na pesku 2017. godine.

Prva inspekcijska poseta održana je 18. i 19. januara, na kojoj su učestvovali sportski menadžer EUSA-e Besim Aliti, tehnički delegat EUSA-e na rukometu Jelena Rakonjac i član EHF-ove komisije za rukomet na pesku Marco Trespidi. Predstavnici EUSA i EHF su se takođe sastali sa predstavnicima organizacionog odbora.

Pregledani su sportski i smeštajni prostori, a razgovaralo se i o drugim operativnim pitanjima. Organizatori su obratili pažnju na detalje i spremni su da ugoste univerzitetske timove iz cele Evrope.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име