Eurofarm Pelister želi da zadrži Bogdana Radivojevića!

0
373

Interesovanja iz uprave ima, ali se čeka kraj sezone, saznaje Mozzart Sport. Iskusno desno krilo najbolji strelac završnog turnira Kupa Makedonije u Skoplju.

Srpsko rukometno krilo Bogdan Radivojević osvojio je Kup Nemačke sa Flensburgom i Rajnom Nekar Levenom, ali to nije uspeo u prvoj sezoni u Makedoniji sa Eurofarm Pelisterom. Njegov tim je u finalu iznenađujuće izgubio od Alkaloida i tako ostao da čeka titulu u ovom takmičenju od 2009. godine.

Dugogodišnji srpski reprezentativac, koga nije bilo u planovima Borisa Rojevća u dvomeču baraža za SP sa Španijom, imao je uspešan turnir na ličnom planu. Radivojević je sa 12 golova dobio nagradu za najboljeg strelca. Pred Pelisterom su još dva meča u ligi, uključujući i jedan kod kuće sa Alkaloidom, za odbranu titule na domaćoj sceni. Većina stranih rukometaša u klubu iz Bitolja ostaje bez ugovora na kraju sezone. Jedan od njih je Radivojević. Prema saznanjima Mozzart Sporta, klub ima želju da Srbina zadrži i za narednu sezonu. Makedonija je izgubila direktan plasman u Ligu šampiona i moraće da traži vajld kard, a da bi je dobila biće potreban konkurentan tim za elitni klub. U slučaju da ga ne dobije, Pelister će igrati u Ligi Evrope.

Radivojević tokom Kupa Makedonije nije mnogo komentarisao svoju budućnost, ostao je rezervisan.

  • Ne znam još šta će biti, videćemo, kratko je rekao Srbin na pitanje da li će sledeće sezone nastaviti u Eurofarm Pelister ili će imati novi klub.

U taboru aktuelnog šampiona Makedonije je još jedan srpski rukometaš. To je Uroš Borzaš. Za razliku od Radivojevića, 24-godišnji levi bek ima važeći ugovor sa Bitoljčanima za narednu sezonu, a prema najavama ostaje u Bitolju.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here