Eurofarm Pelister porazio Multi esens!

0
352

Makedonski šampion Eurofarm Pelister opravdao je ulogu favorita i ubedljivo slavio nad debitantom Multi esensom (40:22) i vratio se na pobedničke staze u Super ligi.

„Zeleni” su protiv mnogo mlađeg rivala diktirali tempo od početka do kraja i zasluženo ubedljivo pobedili na svom terenu u Bitolju. Razlika između dva tima je bila evidentna, Pelisterci su od samog početka imali prednost od 4:0 koju su stalno povećavali.

Na poluvremenu su domaći predvođeni Kosteskim, Radivojevićem i Vasiljevim imali visokih 20:11, a do kraja je razlika između Eurofarma Pelistera i Multi Esensa koju je predvodio Ivan Markovski dostigla osamnaest golova.

Najbolji strelac Eurofarm Pelistera bio je Nenad Kosteski sa devet golova, Denis Vasiljev se upisao u strelce šest puta, dok su se Cehte, Radivojević i Đorgoski upisali po pet puta. Kod Multi Esensa pet puta je pogodio Mihajlo Kostovski, isto kao i Dimitar Uzunčev, a po tri su imali David Dimevski i Darin Omeragić.

Rukomet

Superliga 2022/23 – grupa B

Drugo kolo

Eurofarm Pelister – Multi Essence 40:22 (20:11)

Sportska hala „Boro Čurlevski“ – Bitolj

Gledalaca: 500

Sudije: Gligor i Spasko Kaevi

Eurofarm Pelister:

Gedban, Kizić, Cehte 5, Kuzmanoski 1, Tajnik, Borzaš 3, Tankoski, Radivojević 5, Kosteski 9, Petrović 2, Pav. Atanasijević 3, Vasiljev 6, Đorgovski 5, Peševski 1, Seri

Sedmerci: 2/2

Isključenja: 2 minuta

Multi Essence:

Ermanoski, Vasilevski, Dimevski 3, Kostovski 5, Ilieski 1, Petkovski, Uzunčev 5, Petreski, Trajčev, Omeragić 3, Đorđijevski 1, Todevski 1, Dimovski 1, Jordanov, Karasmanakis 2, Trajčevski

Sedmerci: 5/3

Isključenja: 6 minuta

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here