Ekipa Bosne u subotu putuje u Mostar na revanš utakmicu četvrtfinala finala Kupa Bosne i Hercegovine sa namerom da overe plasman u polufinale, pre nego što svoju pažnju usmere ka obavezama u Premijer ligi.

0
328

Kao što je poznato, rukometaši visočke Bosne su u subotu u Visokom ubedljivo slavili nad rivalima iz Mostara (31:18) pa je revanš utakmica sigurno dobra prilika da još veći broj igrača dobije priliku za igru te se svojim zalaganjem pokuša nametnuti treneru Sirči u nastavku sezone.

Bez obzira na veliku prednost, jasno je da će trener Sirčo od svih igrača i dalje zahtevati maksimalnu koncentraciju, budući da se može očekivati i da će igrači Zrinjskog pred svojim navijačima sigurno hteti da se iskupe za težak poraz. U ekipi Bosne ponovo neće biti golmana Mirnesa Grče koji se oporavlja od povrede, baš kao ni Mirze Kapića koji je odsutan još od decembra.

Za kraj, podsetimo još jednom da se utakmica RK Zrinjski – RK Bosna igra u subotu, 9.2.2019. godine, od 18 sati u dvorani “Bijeli brijeg” u Mostaru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here