EHF objavio delegiranje – Načevski / Nikolov sude Srbija – Slovenija!

0
542
Gjorgji NACHEVSKI (referee) and Slave NIKOLOV (referee) during the Semi final handball match Spain vs Denmark, Men’s EHF EURO 2022 Hungary, Slovakia, Budapest ,Hungary, 28.01.2021, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Uoči revanša baraža za Svetsko prvenstvo sledeće godine u Švedskoj i Poljskoj, EHF je delegirao sudije kontrolore i delegate.

Sudije iz Makedonije deliće pravdu u dva revanša. Najbolji makedonski sudijski par Đorđi Načevski i Slave Nikolov sudiće revanš meč balkanskog derbija između Srbije i Slovenije.

Ovaj meč je na programu 16. aprila u Kragujevcu. Reprezentacija Srbije u prvom duelu u Celju napravila je iznenađenje i obezbedila pobedu od 31:34.

Na utakmici između Hrvatske i Finske, koja se igra 16. aprila u Varaždinu, a koja će biti samo formalnost jer su izabranici Hrvoja Horvata u prvom duelu već završili posao i trijumfovali sa 34:21, sudiće Danielo Božinovski i Viktor Načevski.

U Skoplju će Makedonija dočekati Češku gde će biti vrlo zanimljivo. Sudije će biti Santos – Fonseka iz Portugala.

Mađarska će na svom terenu dočekati Izrael gde želi da se iskupi za lošu igru. Utakmicu će suditi Jović – Arnautović.

Island je jednom nogom na Svetskom prvenstvu. Čini se da neće imati problem protiv Austrije a utamicu će suditi braća Gazmi iz Francuske.

Sigurno najnezanimljiviju utakmicu ćemo gledati na Farskim Ostrvima gde će gostovati Nemačka. Utakmicu će suditi Letonci, Černavskis – Bogdanovs.

Najbolji sudijski par Evrope i sveta kako mnogi kažu, Matija Gubica i Boris Milošević će deliti pravdu u Holandiji gde Portugal očekuje neverovatno težak posao.

Baumgart i Vild će takođe imati težak posao jer će u punoj “Morači” suditi utakmicu između Crne Gore i Grčke. Crnogorci jure zaostatak a mnogi analitičari ih vide na Svetskom prvenstvu.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here