Dušan Medić ponovo u Radničkom!

0
322

Kompletiranje ekipe za predstojeći šampionat Super lige je u punom jeku. Radnički ima nameru da i naredne sezone igra značajnu ulogu u prvenstvu, a zato je i potreban respektabilan tim sa više opcija na svim pozicijama na terenu. Kako bi pojačali konkurenciju na bekovskim pozicijama, Kragujevčani su angažovali prekaljenog internacionalca i povratnika u svoje redove, Dušana Medića (32), koji je u ranijem periodu noseći dres kluba iz Šumadije ostavio značajan trag i čije će iskustvo i rutina dati značajan doprinos u realizaciji postavljenih ciljeva.

Dušan je rukometom počeo da se bavi sa 13 godina u rodnom Apatinu, a u bogatoj profesionalnoj karijeri je osim matičnog kluba nastupao i za Metaloplastiku, Shazalombatu (Madjarska), Spartak iz Subotice, Radnički Kragujevac, Tikveš (Makedonija), Poatje (Francuska), Sakariju (Turska), Vranje i Goč Merkur. Iako je po vokaciji srednji bek, sa uspehom pokriva sve bekovske pozicije, a odlikuje ga jak i precizan šut, pravovremen osećaj za asistenciju, kao i angažovana igra u fazi odbrane.

  • Veoma sam srećan što sam posle nekoliko sezona ponovo u klubu. Brzo i lako je došlo do dogovora sa upravom i novim sportskim direktorom. U naše zajedničke dve sezone smo prošli i kroz teške i lepe trenutke i uvek sam se rado vraćao u Kragujevac. Klub je u međuvremenu porastao u svakom smislu i organizaciono i igrački pa s toga smatram da sa pravom možemo da gajimo visoke ambicije u predstojećoj sezoni. Spreman sam za jak i profesionalan rad i radujem se novim izazovima, vidimo se u Jezeru,jasan je povratnik u redove Radničkog Dušan Medić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here