Dragan Študer i Rodoljub Kurandić preuzeli mušku ekipu Radničkog!

0
375

Nakon prekida saradnje sa Zlatkom Petronijevićem rukovodstvo rukometnog kluba Radnički je donelo odluku da pred nastavak Super lige i početak takmičenja u Kupu, ukaže poverenje dvojici iskusnih kragujevačkih stručnjaka, Draganu Študeru, koji dolazi sa mesta šefa struke ženske selekcije i Rodoljubu Kurandiću, dosadašnjem treneru druge muške ekipe.

Pomenuti tandem je u dosadašnjoj karijeri postigao značajne rezultate u vođenju kako prvih, tako i mlađih selekcija kluba i od njih se očekuje da svojim iskustvom i predanim radom podignu nivo igre i rezultate muške ekipe na značajno viši nivo.

  • Nadam se da ću u tandemu sa kolegom Rodoljubom Kurandićem i stručnim štabom uspeti da odgovorimo ciljevima kluba koji su pred nas postavljeni i pokušati da u prvenstvenoj trci i kupu Srbije doguramo što je dalje moguće. Namera nam je da podignemo nivo trenažnog procesa na najviši mogući nivo i u skladu sa uslovima i resursima koje poseduje klub i grad Kragujevac kao univerzitetski centar, postanemo baza mladih rukometaša i rukometašica iz Srbije i okruženja, izjavio je Dragan Študer.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here