Dragan Marković preuzeo Tikveš!

0
246

Prošle sezone trener pančevačkog Dinama seo na klupu ekipe iz Kavadarca.

Posle rastanka sa pančevačkim Dinamom na kraju prošle sezone, novi izazov u karijeri Dragana Markovića. Nekadašnji selektor Bosne i Hercegovine u naredne dve sezone sedeće na klupi tima iz komšiluka, Tikveša iz Kavadarca.

Nekadašnji rukometaš Borca iz Banjaluke i Crvene zvezde zamenio je Radeta Stojanovića koji je prešao u redove slovenačkog vicešampiona Timo Trebnja. Marković je sa Pančevcima bio četvrti u Superligi Srbije, izborio EHF kupa. Najveći uspeh je ostvario sa Bosnom i Hercegovinom koju je premijerno odveo na Svetsko prvenstvo 2015. godine u Kataru.

Iskusni strateg je već nekoliko nedelja bio u pregovorima sa makedonskim timom, a sada je konačno sve završeno, pa je Tikveš na zvaničnoj stranici kluba predstavio novog trenera.

Tikveš je prošle sezone bio peti u Makedoniji. Aplicirao je za specijalnu pozivnicu za EHF kup. Ispred ekipe iz Kavadarca bili su šampion Eurofarm Pelister, Vardar, Alkaloid i Ohrid. Prošle sezone golman ovog kluba bio je srpski internacionalac Janko Gemaljević koji se vratio u matični Radnički iz Kragujevca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here