Dobojska Sloga angažovala četiri pojačanja!

0
814

Dobojska Sloga počela je da sklapa ekipu za narednu sezonu. Stigla su prva pojačanja.

U redove Sloge dolazi reprezentativac Gruzije Akaki Patašuri koji igra na poziciji srednjeg beka. On dolazi iz ekipe Azerjol iz Azerbejdžana. Patašuri je rođen 2002. godine, visok je 193cm. Potpisao je na godinu dana.

Drugo pojačanje je najbolji strelac Prve lige Republike Srpske Jovan Janković koji stiže iz ORK Kozara Gradiška. Postigao je 181 gol prethodne sezone. Rođen je 1999. godine, visok 188cm. Stavio je paraf na dve godine. Igra na poziciji levog krila.

Golman Đorđe Bosić se nakon sedam godina vraća u Doboj u matičnu Slogu. On ima 27 godina. Nakon odlaska iz Doboja nastupao je za Gračanicu i Maglaj. Sigurno je da će biti veliko pojačanje za dobojski tim.

Sloga je dovela i četvrto pojačanje, nakon Jovana Jankovića, Akakija Patašurija i Đorđa Bosića u redove Dobojlija dolazi Hasan Ikanović. Stiže iz Kopra iz Slovenije On igra na poziciji desnog beka, rođen je 2005. godine, visok 201 cm i juniorski je reprezentativac Bosne i Hercegovine. Sloga je sada kompletirala tri juniorska reprezentativca Đenadija, Marković i Ikanović i od ranije generacija Miličević i Ristić.

Nakon predstavljanja novih igrača došao je red na produženje saradnje. Ugovore su produžili kapiten Dušan Miličević koji igra na poziciji levog i srednjeg beka.

Vernost Slogi produžio je takođe golman Božidar Bajović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here