Đurđina Jauković od naredne sezone ponovo igra za Budućnost!

0
272

Tokom prethodne dve godine usporile su je dve teške povrede, ali kada je zdrava Đurđina Jauković je jedna od najboljih rukometašica sveta – i bez sumnje biće veliko pojačenje za Budućnost Bemax.

Levi bek Crne Gore nakon četiri godine ponovo će obući plavi dres – Jauković je sa Ženskim rukometnim klubom Budućnost Bemax potpisala jednogodišnji ugovor, saopšteno je iz kluba.

Devojka iz Nikšića, koja jednako dobro igra i napad i odbranu, druga je reprezentativka koja se vraća u redove dvostrukog prvaka Evrope, nakon što je ugovor “plavima” nedavno potpisala Jelena Despotović.

Đina se u glavni grad Crne Gore vraća iz francuskog Bresta, a trenutno se oporavlja od povrede, nakon što je početkom oktobra ponovo pokidala ligamente kolena.

  • Još jedan transfer koji je značajan kako za klub, tako i za reprezentaciju Crne Gore, jer dvostruki šampion Evrope korak po korak, ponovo postaje temelj nacionalnog timaJasno je da će imati dovoljno vremena da se oporavi do početka priprema za novu sezonu, a da se nakon toga, uz podršku stručnog štaba i medicinskog tima Budućnosti, vrati na prepoznatljivi nivo, kada je igrala značajnu ulogu u dresu Bresta u Ligi šampiona, te bila jedna od najzaslužnijih za bronzanu medalju Crne Gore na prethodnom Evropskom prvenstvu; dodaju iz Budućnosti.

Uz Jauković i Despotović, već sada je poznato da će u timu za narednu sezonu biti još nekoliko crnogorskih reprezentativki – Ivona Pavićević, Ivana Godeč, Anastasija Marsenić i Nađa Kadović.

  • To je još jedan transfer koji je značajan kako za klub, tako i za reprezentaciju Crne Gore, jer dvostruki šampion Evrope korak po korak, ponovo postaje temelj nacionalnog tima, navode iz Budućnosti.

Iz podgoričkog kluba su saopštili i da su u toga u pregovori sa još nekoliko mlađih igračica iz aktuelnog sastava Budućnosti, ali i mlađim igračicama iz Rudara.

  • To je potvrda da nova uprava kluba želi da vrati Budućnost u vrh evropskog rukometa, uz oslonac na domaće igračice, zaključuju iz Budućnosti.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here