Đorđe Teodorović objavio spisak igrača za pripreme u Šapcu!

1
596

Muška juniorska reprezentacija Srbije ulazi u poslednju nedelju priprema pred odlazak u Sloveniju na Evropsko prvenstvo.

Selektor Đorđe Teodorović saopštio je SPISAK igrača koji će u Šapcu trenirati i potom krenuti put Celja.

  • Poslednji deo priprema za juniorsko Evropsko prvenstvo kreće u sredu 3. jula. Posle iscrpnih i zahtevnih aktivnosti, sada ulazimo u poslednju fazu rada, gde će fokus biti na završnom taktičkom uigravanju i mentalnoj pripremi igrača za ono što nas očekuje na takmičenju. Sa velikim nestrpljenjem očekujemo 10. jul i prvu utakmicu protiv Nemačke, koja će u mnogome formirati dalji put naše selekcije na prvenstvu. Nadamo se da ćemo do tada biti potpuno spremni da napravimo veliko iznenađenje i savladamo jednu od najboljih reprezentacija u Evropi, istakao je selektor ”Orlića”.

1 COMMENT

  1. KAKO TO SELEKTORE , OTPAO IGRAC KOJI JE IZ PRVE LIGE I TO 9 IGRAC PO STATISTICI U ISTOJ, A NA SPISKU IGRAC IZ DRUGE LIGE A I U NJOJ NIJE PRVI IZBOR!? SRAM TE BILO I TEBE I TE STO TE DRZE. DA JE RSS RADIO SVOJ POSAO TI BI SAD BIO POD ISTRAGO ZBOG DUBOCICE A NE BI SELEKTIRAO BUDUCNOST SRPSKOG RUKOMETA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here