Đorđe Đekić – “Svi želimo da damo svoj maksimum!”

0
225

Do odlaska u Sloveniju na prijateljski dvomeč u okviru EHF nedelje nacionalnih timova ostalo je svega nekoliko dana. Izabranici Tonija Đerone treniraju u punom kapacitetu u Sportskom centru FSS, ali i koriste priliku da se osveže od liga i takmičenja kojih su deo.

Jedan od onih koji se ističu dobrom formom je bek francuskog Kreteja, Đorđe Đekić.

  • Osećam se super svaki put kada dođem ovde. Tvoji ljudi, tvoj grad, tvoji sunarodnici, maternji jezik – svega se čovek uželi. Prelepo je i uvek se radujem kada mogu da dođem i kada usledi poziv.

O aktuelnoj sezoni, mnogo je toga reći, iako se igra svega dva meseca.

  • S obzirom na sve okolnosti u klubu za koji igram, a koje nisu povoljne, mislim da nije loše. Mogao bih i bolje, prostora za napredak ima, ali zdrav sam, što je najbitnije, te mogu da pružim svoj maksimum. Težim ka tome da sa svakom utakmicom budem sve bolji, kako individualno, tako i da napredujemo kao ekipa.

Da li se nada karti za EHF Euro?

  • Apsolutno! Svi mi koji dolazimo ovde, ne dolazimo sa manjim očekivanjima od toga. Tu smo da pružimo najbolje od nas. Ako je to nešto što može da doprinese, što se uklapa u viziju selektora, ja sam presrećan. Ako ne, biću tu da dam podršku, da budem uz ove momke. Oni koji odu, daće sve od sebe na terenu, oni koji ne budu u Nemačkoj biće najvatreniji navijači, u to sam ubeđen.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here