Dijana Mugoša posle velikog uspeha promenila klub: Sledeća destinacija – Podravka Vegeta!

0
308

U novoj sezoni redovi Podravka Vegete imaće izmenu i na levoj krilnoj poziciji. Uz Korinu Karlovčan na toj će poziciji će se uskoro naći mlada i talentovana Crnogorka Dijana Mugoša.

Dijana je rođena u Podgorici 22. oktobra 1995. i visoka je 175 cm.

Pionirska, kadetska i juniorska reprezentativka Crne Gore je 2013. godine na Mediteranskim igrama u Turskoj bila priključena i seniorskom reprezentativnom timu.

Mugoša je svoju karijeru krenula da “brusi” kroz Školu rukometa Budućnosti te je nastupala i za crnogorske ekipe Biseri Pljevlja, Danilovgrad te Levaleu iz Nikšića.

Iz Crne Gore odlazi u Tursku gde nastupa za ekipu GSK Ardesen u sezoni 2017/2018. s kojom igra Challenge Cup.

Crnogorska rukometašica je u prošloj sezoni igrala u redovima slovačkog prvoligaša Iuventa Mihalovce s kojim je osvojila Češko-slovačku ligu tzv. Mol ligu i slovački Kup. S ovom je ekipom igrala i EHF Kup. Sa svojih 82 pogotka u toj ligi smestila se među najbolje strelce sezone.

  • Osjećam se odlično zbog dolaska u Podravku. Smatram da sam došla u pravi klub u pravo vrijeme. Daću sve od sebe da opravdam očekivanja trenera. Na meni je da radim što bolje i očekujem puno uspjeha s Podravkom– rekla je simpatična i borbena Dijana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име