Delegacija Rukometnog saveza Republike Srpske ugostila Tatjanu Praštalo i Vesnu Balvan!

0
247

Marinko Umičević, predsednik Rukometnog saveza Republike Srpske upriličio je prijem za sudijski par Tatjanu Praštalo i Vesnu Balvan. Ove sjajne rukometne sudije iz Banjaluke nedavno su u Budimpešti sudile finale Lige šampiona između rukometašica mađarskog Ferencvaroša i Vajpersa iz Norveške.

  • Vi ste naš ponos, ponos rukometa Banjaluke, Republike Srpske i BiH. Suditi finale Lige šampiona je svakako velika stvar, a Vi ste to svojiom znanjem itekako zaslužile i nema sumnje da će ovo biti najbolji putokaz za sve one koje žele da se bave suđenjem. Ovom prilikom želim da Vam najiskrenije čestitam, pogotovo kada se zna da ste sjajno obavile posao i nadam se da ćete i dalje djeliti rukometnu pravdu na velikim takmičenjima – istakao je Marinko Umičević.

Predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske Marinko Umičević je ovom prilikom uručio prigodne poklone Vesni Balvan i Tatajni Praštalo. Ujedno ih je novčano nagradio po 500 maraka, i sa po dodatnih 200 maraka u bonovima za kupovinu u prodavnici Tvornice obuće „Bema“.

  • Veliko hvala predsjedniku Marinku Umičeviću na činjenicu što nas je ugostio u prostorijama našeg Saveza i na lijepim riječima koje nam je ovom prilikom uputio kao i na čestitki. Naravno, želim da mu se zahvalim na ovim lijepim poklonima i na činjenicu što je uvijek vjerovao u nas – rekla je Tatjana Praštalo.

Na izjavu svoje koleginice nadovezala se i Vesna Balvan.

  • Prijatno sam iznenađenja i više sam sad imala tremu, nego kada sam sa Tatjanom sudila finale Lige šampiona za rukometašice. Veliko hvala predsjedniku Marinku Umičeviću, ne samo na svemu što je za nas danas učinio, već i što smo njegovom zaslugom dobile priliku da sudimo utakmice muškim ekipama i to je za nas bio najznačajniji iskorak – naglasila je Vesna Balvan.

Tatjani Praštalo i Vesni Balvan iskrene čestitke na prijemu uputili su i članovi Upravnog odbora RS Republike Srpske i BiH Vladimir Branković i Darko Savić, te Boris Šatordžija, predsednik Sudijske organizacije Republike Srpske kao i komesar Aleksandar Vrhovac.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here