Danilo Nikolić i Duško Bjelica posetili najbolju rukometašicu Grčke Anu Milačić!

0
255

Službenu posetu grčkim univerzitetima, rektor Univerziteta Crne Gore prof. Dr Danilo Nikolić i predsednik Upravnog odbora UCG  prof. dr Duško Bjelica iskoristili su i za posetu Ani Milačić, najboljoj rukometašici Grčke i apsolventu Studijskog programa za sportske trenere za rukomet, na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje UCG.

Milačić se u Atini već nekoliko meseci uspešno oporavlja od teške povrede ligamenata kolena, koja je za kratko odvojila od terena. Počela je sa treninzima i uskoro će ponovo predvoditi rukometašice AEK-a.

Protekle sezone Milačić je imala najbolje životne partije u dresu AEK-a a iz Atine, što je ovom klubu dalo doprinos u osvajanju duple krune u Grčkoj. Sa grčkim klubom AEK osvojila je titulu prvaka Grčke i Kupa Grčke.

Milačić je prošla sve selekcije rukometnog kluba „Budućnost“ i sve mlađe selekcije Crne  Gore. Pre grčkog kluba, igrala je u Srbiji, Makedoniji i Hrvatskoj. Dobitnica je i priznanja koje u cilju promocije crnogorskog sporta dodeljuje Crnogorski naučni časopis „Montenegrin Journal of Sports Science and Medicine“. Prof. dr Bjelica i prof. dr Nikolić su u Grčkoj povodom jačanje bilateralne saradnje sa grčkim univerzitetima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име