Danas u 18:00 Spačva – Umag

0
378

Umag je ekipa s ‘najužom’ rotacijom u ligi i bilo je jasno da će da usledi pad kad se dogode prve povrede. Marin Sinčić se prvi povredio, a kad se na to nadovezala i povreda Severca, Poreč ih je lakoćom pobedio u prošlom kolu.

SPAČVA – UMAG (subota, 19:00)

Bez obzira što tri kola ne znaju za pobedu, Umažani su i dalje druga ekipa lige, a sad je ispred njih teško gostovanje u Vinkovcima. Tomislav Bošnjak je izjavio:

Nismo previše gubili vremena na analize utakmice u Poreču jer smo svjesni da smo u padu forme, jasno, ponajviše zbog ozljeda. Najprije Sinčić, a od 22. minute u Poreču i Severec plus nije bilo vratara Vončine, i eto. Sad se sve vraća u normalu, još je samo upitan Severec za Vinkovce.

Spačva je tradicionalno neugodna ekipa u Slavoniji:

Oni su nezgodan domaćin oduvijek. Možda im to rezultati ne pokazuju ove sezone, ali i oni su imali podosta ozljeda u prethodnom periodu kao i mi. Ljudi možda i ne shvaćaju da ozljedom jednog ljevaka što se nama dogodilo sa Sinčićem, mijenja se sistem igre, ali eto lijepe vijesti, on se vraća za susret protiv Spačve. Vraća se i Vončina pa u Slavoniju idemo, nadam se, kompletni.

Bošnjak naglašava značaj praznog zdravstvenog biltena: “Kad smo u punom broju, onda su i rezultati vidljivo bolji. Imali smo i taj mali pad forme, kako kod mene, tako i kod ostalih, ali ne sumnjam da ćemo se već u Vinkovcima vratiti na pobjednički kolosijek.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here