Čurgo pravi Balkansku koloniju – stigli Krsmančić, Popović i Krečič!

0
445

Rukometni klub Csurgói KK koji igra u NB I ligi u Mađarskoj trenutno je 7. a da će sledeće sezone biti ozbiljan kandidat za prva 4 mesta govore pojačanja.

Marko Vasić je imao sjajnu rolu ove godine u Mađarskoj i na 13 utakmica koliko je odigrao, postigao je 53 pogodaka i time zaslužio da brani boje ovog kluba i naredne sezone.

Najzvučnije ime je ipak Mladen Krsmančić koji stiže iz ASOBAL lige, u pitanju je SCDR Anaitasuna a da li će biti na visokom nivou kao i u Španskoj ligi gde je postigao 55 golova ostaje nam da vidimo.

Sledeće ime je Ivan Popović koji stiže takođe iz ASOBAL lige, u pitanju je Granollers gde je imao 13 golova od 16 upućenih udaraca.

Alem Toskić će ostati u klubu, ekipi se priključuju momci iz mlađih pogona, Hanusz Egon i Füstös Ádám a Kerkovits Gyula je takođe produžio ugovor do 2022. godine kao i Szeitl Erik.

Pojačanje stiže iz Budakalasa, u pitanju je Gábor Marcell koji je imao 52 gola u dresu tog kluba.

Stiže i Slovenac Grega Krečič koji je imao veliku ulogu ove sezone u ekipi RD Koper gde se ne dovodi u pitanje njegov kvalitet.

Pored novih pojačanja u klubu su još i Gafar Hadžiomerović, Antonijo Kovačević, Gregor Potočnik, Marko Tarabochia i Rok Zaponšek gde se slobodno može reći da će ovo biti prava balkanska kolonija!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here