Crvenčani organizuju 21. memorijalni turnir “Slobodan Čile Mišković”

0
280

Tradicionalni Memorijalni turnir “Slobodan Čile Mišković” održaće se 21. put u petak u sportskoj hali u Crvenki. Biće to još jednom prilika da se s pijetetom Crvenčani i njihovi gosti podsete na legenadarnog igrača i trenera Slobodana Miškovića.

Čiletu u čast, zbog koronavirusa, ove godine na memorijalu će igrati samo tri ekipe. Pored domaće Crvenke, koja se posle osam godina vratila u elitnu srpsku ligu, na turniru igraće još superligaš Proleter i B superligaš Sivac 69.

Prva utakmica je u 16 časova, sastaće se Sivac i Proleter, potom igraju (18:30) Crvenka i Sivac, da bi na kraju domaćin odmerio snage sa Zrenjanincima. Tradicionalo, predstavnici svih ekipa učesnika u 15 časova posetiće Čiletov grob i položiti cveće.

  • Uprkos kovidu-19, održaćemo turnir u smanjenom obimu kako ne bismo prekinuli tradiciju. Vodićemo računa i o bezbednosti i poštovati preporuke Kriznog štaba Vlade Republike Srbije. Čile je to zaslužio i to je nešto minimalno što mu dugujemo. Ovo je ujedno generalna proba za početak šampionata. Pored pehara, dodelićemo i specijalnu nagradu najboljem srednjem beku, za poziciju na kojoj je Čile igrao, rekao je direktor Crvenke Vladan Račić.

Izvor: Dnevnik.rs (Jašo Galić)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here