Čelik iz Zenice angažovao novog trenera

0
228

Novi privremeni vršilac dužnosti Šefa stručnog štaba je dosadašnji trener u prvom timu RK Čelika, dugodišnji igrač i trener Čelika, Nermin Gušić.

Nermin Gušić. v.d. šef Stručnog štaba

Seldin Rizanović – sportski direktor

Miki Filipović – trener savetnik.

Upravni odbor Rukometnog kluba Čelik imenovao je novi Stručni štab za naredno prvenstvo u Prvoj ligi Federacije BiH Grupa Sever.

Novi privremeni vršilac dužnosti Šefa stručnog štaba je dosadašnji trener u prvom timu RK Čelika, dugodišnji igrač i trener Čelika, Nermin Gušić.

Dosadašnji Šef stručnog štaba prof. Seldin Rizvanović je novi sportski direktor Kluba i vodiće računa o svim selekcijama Kluba te o Školi rukometa RK Čelik, a za trenera – savetnika u Stručnom štabu imenovan je Miki Filipović, koji je bio najuspešniji trener RK Čelika u poslednjih deset godina.

Takođe, u šestočlanom Stručnom štabu su još i Nedim Šehić, fizioterapeut prof. Bojan Tepić, kao i kapiten i golman prvog tima prof. Riad Polić, izjavio je Pane Škrbić, predsednik RK Čelika.

Upravni odbor je usvojio plan priprema seniorske ekipe za narednu sezonu, te osnažio zaključak da svi igrači ostaju na okupu, a razgovarano je i o nekim eventualnim igračkim pojačanjima. Prvo pojačanje došlo je iz Škole rukometa Čelik Junior iz Zenice –levoruki Ekrem Kobilica, koji se stavio na raspolaganje novom Stručnom štabu RK Čelika.

Novi v.d. Šef stručnog štaba RK Čelika, Nermin Gušić. ponikao je u ovom klubu, najpre kao dugogodišnji igrač, a onda i trener muške, a nekada i ženske ekipe RK Čelika.

Kao rukometaš u Čeliku je započeo kao levo krilo 1976. godine. Još je na istoj poziciji igrao pet godina u RK Iskri Bugojno, a zatim se ponovo vratio u RK Čelik i učestvovao u borbi Čelika za plasman u Prvu B jugoslovensku ligu.

Po završetku igračke karijere bio je trener u RK Čeliku, zatim u Školi Čelik Junior, a u poslednjoj polusezoni bio je pomoćni trener Sedlinu Rizvanovića u RK Čeliku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here