Bundesliga – Štajnhauzer doneo bod Hanoveru protiv Flensburga – Fukse Berlin pobedio Balingen!

0
287

Bundesliga nam je na početku priredila nekoliko iznenađenja a sada je usledilo još jedno. Rukometaši Flensburga su kao favoriti otputovali u Hanover ali nisu opravdali tu ulogu. Hanover Burgdorf je u poslednjim sekundama utakmice izjednačio rezultat na 26:26 i uzeo veliki bod.

Kao što se očekivalo, Flensburg je dobro startovao i poveo sa 2:4. Uspeli su domaći da se vrate u utakmicu i izjednače na 5:5 ali to je bilo kratkog daha. Ponovo gosti uzimaju stvari u svoje ruke i na odmor idu sa 11:14.

Tokom celog drugog poluvremena gosti su držali pristojno odstojanje a potom je usledio neshvatljiv pad što Hanover koristi i dolazi na 23:23. Na kratko je poveo a potom Flensburg ponovo vraća vođstvo na svoju stranu. Poslednji napad Flensburg nije iskoristio jer je Pitlik ishitreno šutirao a zatim je Štajnhauzer prevario Melera i doneo veliki bod svojoj ekipi.

Kod Flensburga su se istakli Jakobsen i Smits dok je Hanover imao raspoloženog Fišera sa 6 golova. Burić i Meler su skupili zajedno 14 odbrana dok je Gade sam imao 9 odbrana na drugoj strani.

Fukse Berlin nije imao težak zadatak u Balingenu te je slavio sa 26:37. Četa Jarona Siverta je od početka nametnula svoj ritam i zasluženo slavila veliku pobedu.

U ekipi Fukse Berlina Gidsel je postigao 9 golova dok je Marsenić dodao 5 a kod Balingena se istakao Grahovac takođe sa 5 golova.

Milosavljev je imao 12 odbrana a kod Balingena su El Tajar i Ruminski zajedno skupili 7 odbrana.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here