Bundesliga – Melsungen demolirao Kil – Hanover Burgdorf porazio Rajn Nekar Leven!

0
168

U nastavku 4. kola Bundeslige u Nemačkoj jedno veliko iznenađenje. Melsungen je kao gost razbio Kil 35:30 i sa maksimalnih 8 bodova vodi na tabeli. Junaci pobede Melsungena bili su Jonson sa 9 i hrvatski rukometaši,  Martinović koji je postigao 8 i  Mandić koji je uz odličnu odbranu postigao 3 gola. Simić je skupio 4 odbrane. Bilik je postigao 7 golova dok je Duvnjak upisao 1 gol.

I Hanover nastavlja s odličnim igrama, kod kuće je razbio Rajn Nekar Leven sa 34:29. Uscins je bio najefikasniji sa 6 golova dok je Vujović bio precizan 5 puta a Brozović je upisao 1 gol za pobedu. Na drugoj strani Kirkeloke je postigao 7 golova.

Prvu pobedu upisao je i Lajpcig kući protiv Veclara 36:30. Semper i Preus su postigli po 7 golova za domaći sastav dok su gosti imali Rubina sa 6. Zelenović je postigao gol manje a Kuzmanovski je dodao 2 gola koliko i Novak dok je Vranješ postigao 1 gol.

Fukse Berlin prati Melsungen na vrhu, a u 4. kolu je kao gost svladao Bergišer 34:30. Frac je postigao 6 golova za domaćina dok je “Lisice” vodio Gidsel sa 6 golova. Marsenić je postigao 2 gola.

Pobedio je očekivano i Magdeburg ekipu Hamburga sa 35:24. Magnuson je za Magdeburg pogađao 8 puta dok je Portner imao 16 odbrana. Goste je vodio Mortensen sa 8 golova a Severec je dodao 2 gola.

Balingen je poražen od Erlangena sa 25:27. Volc je postigao 8 golova za domaćina dok su gosti imali Heinija sa 6 golova. Ferlin je imao 6 odbrana.

Gepingen je porazio Gumersbah sa 32:29. 6 golova je postigao Elebek kod domaćina, 5 je dodao Malus dok je Šarac bio precizan 4 puta a Kozina je dodao 2 gola. Šego je imao 3 odbrane. Na drugoj strani Vujović je upisao 7 golova a Kodrin je dodao 2 gola. Ivanišević je skupio 2 odbrane.

I zaključno Štutgart je savladao Ajzenah sa 28:22, Šnajder je postigao 3 za goste, Špikić je imao 1 odbranu, a kod domaćih Marić nije bio među strelcima.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име