Budvanska rivijera u velikim problemima – Lovćen dobio derbi službenim rezultatom!

0
218

Od derbija na Cetinju zvanično nije bilo ništa – rukometaši Budvanske rivijere nisu doputovali na gostovanje Lovćenu nakon što je predsednik kluba poslao dopis Savezu gde je pisalo da zbog organizacionih i finansijskih problema akruelni osvajač Kupa neće moći da odigra utakmicu drugog kola, iako su igrači bili voljni da uprkos svemu izađu na teren.

Budvani su u organizacionom kolapsu, ekipa nema ni trenera, ni ozbiljne treninge, čak ni dresove za novu sezonu u kojoj nisu odigrali još nijedan meč jer je duel prvog kola s Beranama 1949 pomeren za 18. oktobar.

Vrlo je moguće da ni taj meč ne bude odigran jer ozbiljnije najave boljih dana nema. Rivijeri je pod hitno potrebna promena – nova uprava koja bi obezbedila novac ili da, eventualno, aktuelno rukovodstvo okrene situaciju za 180 stepeni.

Nažalost, izvesnije je da Budvani odustanu od takmičenja, nakon što su to pred početak ove sezone uradili Komovi, a prošle godine Danilovgrad.

Tada bi celi muški rukomet u Crnoj Gori spao na devet timova jer druge lige nema…

Lovćen će meč sa Budvanskom rivijerom dobiti službenim rezultatom a “redovnu“ pobedu u drugom kolu upisao je Rudar koji je savladao Sutjesku (30:19).

Dejan Čolović imao je 14 odbrana, Filip Racković i Nemanja Vuković dali su po šest pogodaka, dok je kod gostiju najefikasniji bio Blagoje Tomanović sa pet.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here