Budućnost suspendovala Milenu Raičević!

0
1058

Jedna od legendarnih crnogorskih rukometašica Milena Raičević doživela je ogromnu nepravdu nakon što ju je uprava ŽRK Budućnost izbacila iz tima i oduzela kapitensku traku, jer je bila trudna i nije mogla da nastupi u sezoni 2020/21.

Ova reakcija usledila je posle tužbe Raičevićeve klubu u kojoj traži neisplaćene honorare koji su joj pripadali tokom trudnoće, a koje joj klub nije isplatio. Drama je eskalirala kada je klub zvanično saopštio da 33-godišnja rukometašica više nije deo tima i da je prebačena u Rudar, koji je filijala Budućnosti. Argument kluba je da je ugovor sa Raičevićemom potpisala prethodna uprava, pa se zbog toga ograđuju od slučaja. Ipak, proslavljena rukometašica odlučila je da pravdu potraži pred sudovima.

  • Klub je upoznat sa tužbom Raičevićeve. Sačekaćemo odluku suda, koju ćemo naravno poštovati, a za to vreme rukometašica je isključena iz tima, oduzeta joj je kapitenska traka i neće biti u sastavu Budućnosti. Neprihvatljivo je da neko ko nas tuži bude u timu i nosi kapitensku traku, navodi se u saopštenju ŽRK Budućnost.

Ceo slučaj će dalje razmatrati pravosudni organi, a neki od navijača su krajnje razočarani zbog odnosa kluba prema rukometašici koja je skoro celu karijeru provela u Budućnosti.

Milena Raičević je rođena Podgoričanka, a za velikana u ženskom rukometu nije igrala samo jednu sezonu. Sa reprezentacijom Crne Gore osvojila je čak pet medalja sa velikih takmičenja, uključujući zlatnu medalju sa Evropskog prvenstva 2012. i srebrnu sa Olimpijskih igara u Londonu.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here