Budućnost oslabljena protiv Rostova: Raičević i Jauković i dalje povređene!

0
171

Ranjeni rivali u klinču. Rostov će i ovog puta biti bez genijalne Ane Vjahireve, ali šta tek reći za za Budućnost koja će morati bez dve možda i najvažnije karike Milene Raičević i Đurđine Jauković.

A ulog je veliki drugo mesto grupe 1 i gotovo sigurno izbegavanje moćnog CSM Bukurešta u četvrtfinalu, pošto rumunski tim u grupi 2 do kraja igra sa otpisanima Krimom i Tiringerom.

  • S obzirom na to u kakvom stanju se nalazi ekipa zbog problema sa povredama, sigurno da nas očekuje jako težak meč i moraćemo da izvučemo i posljednji atom snage kako bismo dobile ovu utakmicu, bila je jasna Katarina Bulatović na jučerašnjem presu.

A trener Budućnosti se i iz ove teške situacije nada pozitivnim stvarima…

  • Povrede se dešavaju u sportu, a uvijek kada se to desi otvaraju se i vrata da igračice koje možda nisu bile u prvom planu pokažu potencijal, istakao je Dragan Adžić.

Kako neće biti Raičevićeve i Jaukovićeve, najveći teret u meču sa timom sa Dona poneće Katarina Bulatović.

  • Pojedinac sigurno neće dobiti ovu utakmicu, bez obzira što možda imam i veću želju od ostalih s obzirom na to da sam igrala u Rostovu, a i protv Ambrosa Martina imam poseban motiv, potencirala je Kaća.
  • Da li sam spremna ili ne vidjećemo u nedjelju. Posljednjih mjesec sam dobro trenirala i mislim da se to polako vidi. Pitanje je dana kada će to biti ona forma od ranije.

Šta će biti adut Budućnosti?

  • Kao i uvijek dobra odbrana nema tu puno priče, jasna je Bulatovićeva.

A da li je desni bek Budućnosti spreman za odbranu Ambrosa Martina, koji je često znao da je dosta uspori?

  • Imao je ranije možda više mogućnosti nego sada, ali da ne pričamo sada vidjećemo sve na utakmici.

I Rostov će biti oslabljen?

  • U bilo kom sastavu da igra Rostov j e kvalitetan i konkurentan, pa i da smo mi kompletni morali bismo da damo maksimum, a tek će sada to biti slučaj. Vjerujem u dobro izdanje, vjerujem u reakciju i da možemo kroz iskustvo iz prvog meča da sada odigramo bolje, zaključio je Dragan Adžić.

U prvom meču ovih rivala, koji je obeležilo mnogo isključenih igračica Budućnosti, slavio je Rostov 24:22.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име