Bruno Ćopić presudio Spačvi!

0
282

Bio je bolestan i izvan trenažnog procesa, ali su ga stavili u kadar za susret protiv Spačve. Prošla rečenica odnosi se na Bruna Ćopića koji je daleko najzaslužniji što Vinkovčani večeras nisu naneli prvi ovosezonski poraz u labinskoj dvorani tamošnjem domaćinu, Rudan Labinu.

Naime, odigrali su rukometaši labinskog premijerligaša veroatno najlošije poluvreme u napadačkom segmentu do sad u sezoni i imali veliki broj tehničkih grešaka, ali su uspeli da pobede. Kako?

Možda je najbolje izveštaj da se započne i završi s činjenicom da je Bruno Ćopić tek iz devetog udarca prema njemu primio gol za 12:12. Dobro ste pročitali, Ćopić je odbranio prvih osam udaraca od 25. do 35. minuta, a i Juričić je dotad sakupio četiri, što dovoljno govori kako su Vinkovčani mogli “masakrirati” domaćina u prvom delu.

Takođe treba spomenuti i Iliju Lovrinovića koji je primetio svaki put kad bi ekipa ostala potpuno bez rešenja pa je tako postizao golove za 5:7 (da se Spačva ne odvoji na eventualna četiri gola prednosti), 7:8, za prvo vođstvo 12:11…

Čopić je susret završio s neverovatnih 17 odbrana, ali je još čudesniji postotak njegovih odbrana – 63%. Vrlo dobar je bio i Marin Marić sa šest golova te Ilija Lovrinović i Fran Mileta s po pet pogodaka. Goste su takođe predvodili golmani – zajedno su Stojanović (8) i Ereš (4) odbranili 12 lopti uz 33% uspešnosti, što dovoljno govori koliko je nestvarno dobar bio Ćopić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here