Bosna Visoko čeka Slaviju iz Istočnog Sarajeva!

0
205

Rukometaši prvog i drugog tima će ponovo na teren u nedelju, kada se u okviru utakmica 17. kola Premijer, odnosno Prve lige FBiH, sastaju sa RK Slavija i ŠR Čelik Junior.

Na teren u nedelju će prvo izaći mladi rukometaši koji nastupaju za RK Bosna 2. Mladi rukometaši će u utakmici protiv ŠR Čelik Junior pokušati da prekinu niz poraza, a nakon nesretnog poraza protiv Rudara iz Banovića u Visokom te poraza od RK Žepče u gostima gde su pokazali vrlo dobru igru.

ŠR Čelik Junior je bez sumnje jedna od boljih ekipa u Prvoj ligi FBiH te su u dosadašnjem delu lige u 15 utakmica zabeležili 13 pobeda uz samo 2 poraza, i to od Slobode i Krivaje, pa će utakmica protiv Čelik Junior sigurno biti dobra prilika za naše mlade rukometaše da još jednom pokažu svoje umeće. Utakmica RK Bosna 2 Visoko – ŠR Čelik Junior Zenica igra se u nedelju, 10. marta, od 14 časova u KSC Mladost Visoko. Utakmicu će suditi par Čaušić-Muratović, a delegat je Štitkovac.

Sa druge strane, prvi tim će u nedelju snage odmeriti sa rukometašima Slavije iz Istočnog Sarajeva. RK Slavija, koji je bez pobede u prvom delu Premijer lige, tokom zimske pauze pojačao se sa par igrača te sada pruža mnogo bolje partije, a u pretposljednjem kolu uspeli su na domaćem terenu da savladaju RK Leotar iz Trebinja.

Tim Bosne koji ima pozitivan niz rezultata u Premijer ligi u nastavku te se i dalje nalazi na prvom mestu Premijer lige, u ovu utakmicu ulazi nakon prvog poraza na domaćem terenu ove sezone u utakmici polufinala Kupa Bosne i Hercegovine protiv banjalučkog Borca. Bez obzira na poraz u toj utakmici i sve okolnosti koje su pratile spomenutu utakmicu, od rukometaša Bosne i dalje se očekuje da se bez obzira na sve još jednom izdignu i pokažu pobednički mentalitet koji uspešno neguju, koji su već toliko puta demonstrirali ove sezone, te zabeleže novu pobedu u Premijer ligi.

Usled suspenzije KSC Mladost Visoko na jednu utakmicu zbog ubacivanja predmeta od strane gledalaca na teren u utakmici protiv RK Borac Mtel Banja Luka, rukometaši prvog tima svoju domaću utakmicu će na žalost morati odigrati van Visokog.

Utakmica između RK Bosna Visoko i RK Slavija Istočno Sarajevo igra se u nedelju, 10. marta, od 16:00 časova u KSIRC Hadžići. Utakmicu će suditi par Anušić, uz delegata Petkovića.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here