Bogdan Radivojević produžio ugovor sa Eurofarm Pelisterom!

0
210

Srpsko desno krilo potpisalo novi jednogodišnji ugovor sa šampionom Makedonije.

Posle odlične prve sezone i osvojene šampionske titule, makedonski Eurofarm Pelister i srpski rukometaš Bogdan Radivojević potpisali su ugovor o nastavku saradnje. Desno krilo se dobro snašlo u Bitolju posle transfera iz PIK Seged krajem avgusta prošle godine i odmah osvojilo srca navijača. Radivojević je posle višednevnih intenzivnih pregovora našao zajednički jezik sa upravom Pelistera i ispunio želju kluba. Ovaj 31-godišnji krilni igrač ostaje u Bitolju i produžio je saradnju sa Pelisterom na još jednu sezonu. Pored Radivojevića, u šampionu Makedonije ostaje i srpski reprezentativac, levi bek Uroš Borzaš, koji ima važeći ugovor na još jednu sezonu.

Radivojević je u svojoj bogatoj karijeri igrao za Partizan, Flensburg, Rajn Nekar i PIK Seged. Bio je više od decenije standardan u reprezentaciji Srbije, ali nije bilo mesta za levoruko krilo u timu selektora Borisa Rojevića u dvomeču baraža za Svetsko prvenstvo sa Španijom.

Eurofarm Pelister nema zagarantovano mesto u Ligi šampiona kao prošle sezone kao prvak Makedonije, ali je u igri za “vajld kard”. Ovog meseca bi EHF trebalo da odredi sastav za elitno takmičenje, a samo devet klubova je izborilo plasman, dok će biti sedam specijalnih pozivnica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here