Bivši hrvatski reprezentativac uhapšen zbog nasilja u porodici i posedovanja oružja!

0
495

Bivši hrvatski reprezentativac Denis Buntić uhapšen je zbog nasilja u porodici i hrpe oružja koje mu je policija našla u domu, javljaju bosansko-hercegovački mediji.

  • Osumnjičeni D.B. priveden je zbog kaznenog djela nasilje u obitelji i nedopušteno držanje oružja ili eksplozivnih stvari. Pritvor je podnesen zbog opasnosti od utjecanja na svjedoke i opasnosti da će ponoviti kaznena djela, potvrđeno je za Bljesak.info iz Tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke.

Bljesak.info piše da je Buntić ispitan u subotu kada je podnesen Predlog za određivanje pritvora jer je fizički napao suprugu i naneo joj povrede.

Napad se, pišu, dogodio u petak u Ljubuškom. U njegovoj kući je, neslužbeno saznaju, pronađena veća količina oružja koja uključuje i automatske puške, zolje i municiju.

  • Svi smo u šoku. Da je bilo tko drugi na njegovom mjestu, ostao bi u pritvoru. Tu je oružje, nasilje pred maloljetnim djetetom pod utjecajem droge i alkohola… – rekla je Klara pa dodala kako je u jednom trenutku “zatvorila oči i rekla šta bude, bude:
  • Da je bilo koji sud bio, Livno, Mostar, Široki Brijeg, to bi bilo suđeno. To su četiri zolje, automati, bombe, kalašnjikovi. To je arsenal oružja u kući. Da je imao vremena doći do njega, ubio bi me. Odlučio me ubiti. Okrenuo se samo na sekundu što sam ja iskoristila da pobjegnem kroz balkonska vrata. Da nisam pobjegla, bila bih mrtva na licu mjesta.

Klara ističe kako je razočarana što je slučaj došao na Opštinski sud u Ljubuškom.

  • Zašto nisu pročitali činjenice da mu majka radi na sudu. To je greška – kaže Buntićeva supruga i nada se da će pod pritiskom javnosti ipak biti pritvoren:
  • On je na kavi, a učinio je monstruozno djelo. On ima 160 kilograma, a ja 50. Nemoguće se obraniti, stati i postaviti se. Kada u njemu proradi zlo nakon alkohola i droge, to je neprepoznatljiv čovjek.

Nakon prijave su joj rekli kako će Buntić u zatvoru provesti minimalno pet, šest meseci, a on je dan kasnije na slobodi. Navodno postoji i audio zapis nasilja, a Klara kaže kako su svi koji su to čuli ostali zgroženi brutalnošću ovog napada.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here