Beljanski, Rađenović, Miljković i Milenković pojačali Vojvodinu!

0
277

Višestruki osvajač Superlige Srbije ne miruje. Novosadska ekipa je bila spremna za pohod na još jednu tituli ali bila je sprečena zbog pandemije COVID – 19 gde je takmičenje obustavljeno.

Iako su neki igrači najavili da će napustiti klub, „Voša“ nije prepustila ništa slučaju i dovela u svoje redove sjajna pojačanja koja mnogo obećavaju.

To su Darko Milenković (desno krilo), Stefan Miljković (levi bek) i Bojan Rađenović (levo krilo) koji će zameniti Alena Ovčinu koji je napustio Novi Sad. Lepa vest za novosadski tim je što će bivši reprezentativac koji igra na poziciji pivotmena, Bojan Beljanski biti deo ovog tima i pomoći Vojvodini da dođe do zapaženih rezultata.

Bojan Rađenović je za Rukometni Žurnal rekao sledeće:

  • Kad me je pozvao veliki klub kao Vojvodina nisam mnogo razmišljao tako da je lako došlo do dogovora. Ambicije su naravno najviše moguće i to je bio jedan od ključnih razloga zašto sam odlučio potpisati.

Stefan Miljković je dodao za naš portal:

  • Do dogovora je došlo brzo i lako, na prvu smo se sve dogovorili. Ambicije su osvajanje trofeja i što bolji rezultat u Evropi. Jedan nov izazov za mene i novo iskustvo. Voša je najbolji klub u Srbiji i drago mi je što ću i ja biti deo tima…

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here