BEACH HANDBALL – Peskaši završili okupljanje na Adi!

0
286

Okupljanjem mlađih kategorija reprezentacije započet je proces povratka na mapu rukometa na pesku, a ponovo su peščani tereni na Adi bili mesto okupljanja peščane rukometne Srbije.

Otvoreni trening okupio je 30-ak rukometaša koji su želeli da se oprobaju na pesku, a trening je vodio selektor muške reprezentacije na pesku Marko Pavlović, uz pomoć stručnog štaba, Danijela Petrovića, Veljko Miloševića i Branka Radakovića.

Momci iz beogradske ekipe rukometa na pesku Student takođe su iskoristili priliku da se uz prikaz same igre novim članovima peščane reprezentacije, dodatno uigraju i spreme za neke od najvećih evropskih turnira u borbi za plasman na završni EBT turnir.

  • Hvala momcima koji su se odazvali pozivu i hvala Studentu na želji da zajedno radimo. Lepo je bilo videti da su tereni na Adi opet u funkciji peščanog sporta i nadamo se sto većoj posećenost u budućnosti. Ovo su samo početni koraci, a sledi pripremni turnir u Rumuniji za kadete u obe selekcije koji će se održati u mestu Plopeni od 17. do 20. juna, gde će se najmlađi peskaši oprobati protiv selekcija Rumunije i Slovačke i što bolje pripremiti za Evropsko prvenstvo u Varni, poručio je gospodin Branko Radaković.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here