BEACH HANDBALL – Odrađena selekcija!

0
388

Ovog vikenda, seniorska reprezentacija Srbije u rukometu na pesku okupila se radi promocije i selekcije novih igrača, ali i radi promocije koju  su sproveli aktuelni reprezentativci i višegodišnji članovi ekipa koje se takmiče u rukometu na pesku.

  • Za vikend se okupila A selekcija reprezentacije Srbije u rukometu na pesku. Selektor Marko Pavlović i Daniel Petković su okupili momke koji su godinama članovi seniorske reprezentacije. Pored toga, svim klubovima Srbije koji imaju seniorsku ekipu, upućen je zvaničan poziv da se igrači koji žele priključe radu seniorske reprezentacije. Odziv je izuzetan, a ceo odnos prema reprezentaciji pozitivan, započinje direktor reprezentacije, Ivan Dimitrijević.

Zakazani trening nije bio klasičan, već je bio celodnevna promocija rukometa na pesku, kako bi se potencijalni kandidati upoznali sa ovim sportom jer je prelazak na pesak, za nove igrače tranzicija koja zahteva vreme.

  • Za vikend su se okupile i tri registrovane ekipe, ”Tuareg”, ”Student” i ”PrečkaBreaks”. Pomenute ekipe godinama učestvuju na međunarodnim turnirima širom Evrope i oni su bili nosioci ovog događaja. U planu je još jedna akcija za seniorski rukomet na pesku sredinom jula u Novom Sadu jer je sada fokus na pionirskom prvenstvu za devojčice i dečake koje se održava u Bugarskoj, zaključio je Dimitrijević.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here