Beach handball – Leskovac organizuje turnir nakon godinu dana pauze zbog pandemije!

0
510

Nakon dve godine pauze zbog pandemije izazavane virusom korona rukomet na pesku vraća se u Leskovac. Tamo gde su stali 2019. godine, nastavljaju 6. i 7. avgusta novim međunarodnim turnirom, uz učešče nekih od najboljih ekipa iz Srbije, ali i okolnih zemalja.

Podrška lokalne samouprave kao i kancelarije za mlade nije izostala, pa će se ekipe u muškoj i ženskoj konkureciji osim za mesto u vrhu boriti i za novčane nagrade. Pobednici u obe konkurencije dobiće 30.000 dinara, poraženi finalista 20.000, dok će ekipa koja se domogne pobedničkog postolja biti nagrađena sa 10.000 dinara.

Biraće se i najbolji igrači, najbolji strelci, najbolji golmani, MVP turnira, kao i mister i Mis turnira, a za sve njih obezbeđene su vredne robne nagrade.

Da je Leskovac spreman na organizaciju jednog ovakvog turnira pokazalo se 2019. godine, kada su učesnici, ali ljubitelji sporta mogli da uživaju u piruetama, cepelinima, ali i da se druže i zabave na terenu i oko njega.

Zainteresovane ekipe mogu se prijaviti na Fejsbuk (Beach Handball Le 2022) i Instagram stranici (beachhandablle22), kao i na broj telefona 064 158830 (Miloš).

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here