Banjalučki Borac dočekuje u hali “Borik” Bosnu iz Visokog!

0
253

O prvoj utakmici u Visokom između Bosne i Borca je mnogo toga već rečeno i napisano. Uz skraćenu rotaciju, propuste u odbrani i veliki broj nekarakterističnih tehničkih grešaka za ekipu Bosne, teško je bilo izboriti pozitivniji rezultat. Bez obzira to, čak i prva utakmica je pokazala da se ekipa iz Visokog može ravnopravno nositi sa Borcem, što je pokazala i serija od 9:3 u drugom poluvremenu, kada su Visočani došli do izjednačenja, a glavne karakteristike tog perioda igre su bile bolja igra u odbrani i manji broj tehničkih grešaka.

Nakon Borca, ekipa Bosne odigrala je sasvim dobru utakmicu protiv Slavije u Hadžićima te zabeležila 13. pobedu u sezoni za ostanak na prvom mestu Premijer lige. U toj utakmici, izuzetno raspoloženi su bili Toromanović i Omanović sa po 7 golova, dok su Harmandić i Imamagić dodali po 6. Sa druge strane, Borac je igrao derbi u Vogošći u subotu, gde je domaći tim bez većih problema uspeo da savlada Borac te prekine veliku seriju tima iz Banja Luka.

Ni Bosna ni Borac nemaju puno vremena za odmor. Prva utakmica polufinala u Visokom se može posmatrati kao prvo poluvreme i bez obzira što Borac preuzima ulogu favorita, Bosna želi pobedu što su dokazali u par navrata.

U tom smislu, bez obzira što Borac ima značajnu prednost od 4 gola iz prve utakmice, kao i prednost domaćeg terena Bosna je kako kažu u klubu spremna da napravi senzaciju.

Utakmica RK Borac Mtel Banja Luka – RK Bosna Visoko igra se u sredu, 13. marta, od 19:30 časova u dvorani Borik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here