Ašraf Margeli potpisao za Vardar!

0
211

U novoj sezoni Vardar će biti pojačan reprezentativcem Tunisa Ašrafom Margelijem, koji igra na poziciji desnog beka. Potpisao je jednogodišnji ugovor.

Dvadesetsedmogodišnji Margeli igrao je za reprezentaciju Tunisa na kvalifikacionom turniru za Olimpijske Igre i bio je na spisku za mečeve protiv Mađarske, Portugala i Norveške. Nastupio je i na SP 2021. i u kvalifikacijama za MOK 2020. u Tokiju.

  • Želim da se zahvalim Vardaru što mi je dao šansu da u narednoj sezoni postanem deo istorijskog tima. Veoma sam ponosan i motivisan i zaista se radujem što ću braniti boje Vardara i pomoći klubu da ostvari ciljeve za narednu sezonu. Koristim i ovu priliku da se zahvalim gospodinu Borku Ristovskom koji je zaista uradio veliki posao da me dovede u Skoplje i koji zaista daje sve od sebe da vrati Vardar tamo gde mu je mesto, među najboljim evropskim klubovima. Hvala vam na trudu, verovali ste u mene i dali mi priliku da pokažem najbolje od sebe, rekao je Margeli.

Desni bek (193/95) završio je sezonu u Tunisu titulom u dresu Esperansa. Prethodno je nastupao za Al Kalidž iz Saudijske Arabije, kao i za još nekoliko klubova iz svoje domovine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here