Arber Kerimi napustio PDD Zagreb: Pristigao mladi Aleks Vlah iz Slovenije!

0
281

Uprava rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb potpisala je ugovor s mladim slovenskim reprezentativcem Aleksom Vlahom.

Reč je o 21-godišnjem srednjem beku koji je rukometom počeo da se bavi s osam godina u rukometnom klubu Koper gde je u tekućem prelaznom roku prešao u redove hrvatskogšampiona.

Ovaj 192 centimetra visoki i 92 kilograma teški slovenački “razigravač” uspešno je nastupao za kadetsku i juniorsku reprezentaciju Slovenije, a 2015. godine na Svetskom prvenstvu u Rusiji s kadetima je osvojio srebrnu medalju.

Aleks Vlah nastupio je i za seniorsku reprezentaciju Slovenije naletnjim Mediteranskim igrama, a upisao je minute i u prijateljskim dvobojima s Hrvatskom.

Ugovor između Aleksa Vlaha i rukometnog kluba PPD Zagreb potpisan je na tri i po godine.

Aleks Vlah trenutno se nalazi na kraćoj rehabilitaciji u Daruvarskim toplicama nakon što je uspešno podvrgnut zahvatu čišćenja meniskusa, a već krajem meseca, januara očekuje se njegovo priključenje prvoj ekipi najtrofejnijeg hrvatskog kluba.

Usledio je i odlazak Arbera Qerimija…

Uoči potpisivanja ugovora s Aleksom Vlahom rukometni klub PPD Zagreba i Arber Qerimi završili su svoju tromesečnu saradnju.

Reprezentativac Belgije imao je važeći ugovor do kraja 2018. godine, a isti mu nije produžen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here