Antonija Tucaković produžila ugovor sa Podravka Vegetom!

0
188

Golmanka Podravka Vegete i dugogodišnja članica RK Podravka Vegete ugovor je potpisala na još dve godine. U Koprivnicu je stigla s 14 godina te je prošla kroz sve mlađe Podravkine selekcije, igrala drugu ligu te se u sezoni 2009./2010. priključila prvotimkama s kojima je do danas osvojila deset prvenstvenih titula i osam u Kupu. U tom razdoblju, samo pola sezone provela na pozajmici u Đurđevcu i jednu sezonu u Zelini. U bogatoj golmanskoj karijeri nastupala i za žensku seniorsku reprezentaciju kao i sve mlađe reprezentativne selekcije. Iza nje je i velik broj evropskih utakmica kako u Ligi šampiona tako i u nekadašnjem formatu EHF-kupa stoga se radi o iskusnoj golmanki koja uvek i u svakom trenutku daje svoj maksimum uz veliku predanost radu i treninzima.

U ovoj sezoni imala je prilično veliku minutažu u hrvatskoj ligi, ali i evropskim utakmicama gde daje velik doprinos ekipi.

  • Sretna sam što sam tu i zahvalna sam na povjerenju koje mi je ukazala uprava kluba. Zadovoljna sam sa svojom minutažom, a posebno u Ligi prvakinja jer se radi o velikom natjecanju i prije svega izazovu koji ne zavrijedi svatko tako da je to velika čast i privilegija – rekla je Tucaković.

Antonija je istaknula i poneke sportske ciljeve u daljoj karijeri.

  • Cilj nam je osvojiti Kup i prvenstvo i naravno davati svoj maksimum u svakoj utakmici, svakom novom domaćem izazovu, a i narednim europskim izazovima u novoj sezoni. Pripremamo se za ono što dolazi, a lopta je okrugla i moramo vjerovati u sebe – rekla je Antonija koja jednog dana kada napusti profesionalni rukomet ima želju da i dalju karijeru gradi u sportu.

PRATITE NAS:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here