Ante Dragičević ponovo u Čeliku!

0
290

Jedan od najboljih levorukih igrača Čelika poslednjih godina u Prvoj ligi Federacije BiH, Ante Dagičević, nakon godinu dana nastupanja za RK Slobodu iz Tuzle, vraća se u Čelik!

To je eksluzivna vest i prvo ovogodišnje pojačanje novog premijerligaša BiH, RK Čelika.

  • Ante je jedan odličan rukometni znalac i rukometni fanatik, koji uživa u treniranju i igranju rukometa. Uz to je i sjajan čovjek. Kao ljevoruki igrač, igra na poziciji desnog krila i desnog beka. Pretprošle godine bio je golgeter sezone RK Čelika i prvi strijelac Prve lige  F BiH, a posljednjih godinu dana je nastupao za RK Slobodu iz Tuzle. Po dogovoru RK Čelika i RK Slobode, sa kojom imamo odličnu poslovnu i prijateljsku saradnju, sporazumno smo se dogovorili da se Dragičević na godinu dana  iz Slobode vraća u RK Čelik i u narednoj takmičarskoj sezoni on će ponovo nastupati za svoj RK Čelik. To nas veoma raduje. Hvala našim sportskim prijateljima iz RK Slobode, posebno direktoru Slobode  Mirzi Buliću na razumijevanju i saradnji. Ante je dobrodošao u svoj Čelik, jer on je rukometni i ljudski biser! – izjavio je Pane Škrbić za SportDC, očigledno veoma zadovoljan povratkom Dragičevića u redove RK Čelika.

Ante Dragičević dodaje:

  • Radost je moja i Čelikova obostrana, jer se vraćam u klub koga volim i među momke koju znam i obožavam. U RK Čeliku se osjećam izvanredno  i drago mi je da ću ponovo sarađivati sa predsjednikom Škrbićem koga veoma cijenim i trenerom Mikijem Filipovićem. Zajedno sa svojim saigračima daću sve od sebe za dobar plasman RK Čelika u Premijer ligi BiH.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here