Andrej Čolović – “Došao sam u Partizan da osvajam trofeje!”

0
412

Kada su u pitanju čuvari mreže, trener Nenad Maksić će u sezoni pred nama na raspolaganju imati dva Andreja.

Pored Trnavca, koji je dobro poznato ime na Banjici, golmanima Partizana se ovog leta priključio i Andrej Čolović.

Momak rođen 1999. godine u Partizan je stigao iz Crvene zvezde, ali uprkos tome što je u crno-beli tabor prešao iz redova večitog rivala, veruje da je doneo ispravnu odluku.

  • Nije lako promeniti klub u kom si ponikao, bez obzira na okolnosti. Ipak, moram priznati da sam veoma zadovoljan svojim transferom i siguran sam da će Partizan biti pun pogodak, kada je reč o mojoj budućnosti i karijeri. Došao sam prvenstveno da bih napokon bio viđen. Želim da se borim za trofeje, a sada sam u ekipi koja to može da mi pruži, poručio je Čolović.

Saigrači mu nisu nepoznanica, jer je sa većinom privatno dobar prijatelj.

  • Mogu da kažem da sam se uklopio u tim i pre nego što sam došao. Većinu ekipe čine moji dugogodišnji prijatelji, sa kojima se družim mimo rukometnog terena. Moram priznati da, iako nisam bio deo kluba prethodnih godina, osećam kolika je glad i želja za trofejima. Želimo da pobeđujemo i donesemo Partizanu trofeje. To svakako neće biti lak zadatak, a kao ozbiljnu konkurenciju u toj borbi za najviše postolje vidim Vojvodinu, Metaloplastiku i Crvenu zvezdu, istakao je novi čuvar mreže crno-belih.

Partizan novu sezonu otvara na Banjici, utakmicom prvog kola ARKUS lige protiv Mokre Gore, povratnika u elitu (18/19. septembar).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here