Anastasija Nikolovska i Ana Marija Kolarovska potpisale za Đorče Petrov!

0
649

Đorče Petrov nastavlja da se pojačava za novu sezonu. U timu koji će voditi novi trener Oliver Dimitrioski stižu još dva pojačanja, pa se može primetiti da uprava kluba ima visoke ambicije.

Posle Simone Stojanovske, Đorče Petrov se pojačao sa još dve rukometašice, Anastasijom Nikolovskom iz Čaira i Anom Marijom Kolarovskom iz Spartaka.

Anastasja Nikolovska igra na levom krilu i smatra se jednom od nada ženskog rukometa u Makedoniji. Igrala je za kadetsku i juniorsku reprezentaciju Makedonije, a pozvana je u seniorsku reprezentaciju pod vođstvom bivšeg selektora Sime Simovskog.

Mlada rukometašica dolazi iz škole Kastratović. Nikolovska je osim za Čair igrala i za ekipe Vardara, Pelistera i Spartaka.

Posle sezone provedene u Spartaku, Ana Marija Kolarovska će se pridružiti ambicioznom timu Đorče Petrova. Igra kao srednji bek, a osim ekipe Spartaka, igrala je i za Vardar.

Korak po korak, Đorče Petrov gradi tim koji će u novoj sezoni napasti prva četiri mesta na tabeli i obezbediti mesto na evropskoj sceni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here