Alkaloid angažovao golmana Eks provansa!

0
555

Posle levog krila Arnoa Binga, ekipa Alkaloida dogovorila je i drugo pojačanje pred početak nove sezone, u koju će ući sa velikim ambicijama, pa se „makedonski” koncept polako napušta.

Prema saznanjima 24Rakometa u klub dolazi kubanski golman Alehandro Romero. On dolazi iz ekipe Eks Provansa. Romero je u ovom klubu igrao dve sezone, ima dobru statistiku sa oko 30 odsto odbranjenih šuteva.

U sezoni 2021/22 Romero je odbranio 195 šuteva protivnika, dok je u sezoni 2022/23 kubanski golman imao 191 odbranu od 713 šuteva.

Prethodno je Romero tri sezone branio boje Ponto Komba, takođe kluba iz Francuske. Ima 28 godina, kao i odlične fizičke predispozicije (195/100), a prvo iskustvo van Kube mu je bilo u Portugalu.

Igrao je u Portu 2015. godine, a zatim je branio za Artistiku De Avanku, kao i za švedski Onereds pre nego što je otišao u Francusku, gde je proveo ukupno pet sezona.

Tim sa Autokomande na raspolaganju ima iskusnog Blagojčeta Trajkoskog, kao i kadetskog reprezentativnog golmana Ivana Galevskog. Pored Binga i Romera, izabranici Kirila Lazarova će dovesti još najmanje dvojicu stranih rukometaša.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here