Aleksandar Jović dobio 4 velika pojačanja!

0
465

Superligaš Eurofarm Pelister 2 u sezoni 2021/21 ući će jači za četiri nova imena. Blagojče Trajkoski, Cvetan Kuzmanoski i Milan Đukić dolaze iz Eurofarm Pelister, a klubu se pridružio i Andre Butorac iz Golden Arta. Svi su se obavezali na jednogodišnji ugovor.

34-godišnji Trajkoski iskusan je golman, bivši reprezentativac, a pre dolaska u Bitolj igrao je za Strumicu i Ohrid. Dvadesetjednogodišnji Kuzmanoski vraća se u Eurofarm Pelister 2 nakon polusezone provedene u prvom timu Eurofarm Pelistera. Reprezentativno levo krilo bio je najbolji strelac Super lige, a nametnuo se u polusezoni pod dirigentskom palicom Aleksandra Jovića.

Desno krilo, 35-godišnji Đukić, ododomaćio se u Bitolju, gde je od 2018. godine. Prethodno je nastupao u Meškov Brestu, Vojvodini, Radničkom iz Kragujevca, Železničaru iz Niša.

Posle jedne sezone u timu Golden Arta, 19-godišnji desni bek, Andre Butorac, vraća se u svoj rodni grad i matični klub. Prve seniorske minute i mečeve odigrao je u dresu Pelistera, a sada se vraća da obuče dres Eurofarm Pelistera, jednog od najmlađih timova u Super ligi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here