Aleksa Milošević i Jorgos Markatatos potpisali za Ženevu!

0
318

Desni bek koji je ove sezone branio boje Dubočice 54 pojačaće ekipu Šenoa Ženeve koja je ispala iz švajcarske elite te će svoj put nastaviti u drugoj ligi gde je igrala prošle sezone. Milošević je ove sezone za leskovački tim odigrao 29 utakmica i postigao je 93 gola. Svoju karijeru je počeo u Belom Anđelu u rodnom Prijepolju da bi potom igrao za Novi Pazar, Rešicu (Rumunija), Crvenu zvezdu, Ohrid i Dinamo iz Pančeva. Milošević je takođe igrao  u juniorskoj reprezentaciji Srbije (generacija 1998.).

Aleksa je po potpisivanju ugovora izjavio:

  • Srećan sam što dolazim u Ženevu i nadam se velikom uspehu.

Drugo pojačanje je Grk Jorgos Markatatos koji stiže iz Partizana sa kojim je osvojio 3. mesto u Superligi Srbije. Specijalista za odbranu je ove sezone odigrao 26 utakmica i postigao je 9 golova. U svojoj karijeri je Markatatos igrao za Diomidis Argus, Dukas i PAOK.

Pivotmen je po potpisivanju ugovora izjavio:

  • Zaista sam srećan što ću biti deo ovog tima. Od prvog telefonskog poziva bio sam zaista impresioniran i želeo sam da budem deo tog projekta. Želim da se zahvalim svima u timu na poverenju i verovanju u mene. Moji novi saigrači i ja ćemo se boriti i dati sve da klub postavimo tamo gde mu je mesto a to je u eliti.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here