1. HRL za žene – Podravka Vegeta demolirala Zrinski!

0
140

Rukometašice Podravke Vegete su uverljivo slavile na domaćem terenu u 6. kolu 1. HRL za žene protiv Zrinskog 42:19. Odlično su otvorile utakmicu te su odbrambeno, ali i napadački uistinu bile na visini zadatka. U prvih deset minuta uverljivije su se odvojile, a u 13. minutu je već bilo 10:5. Dalo je to treneru Ivici Obrvanu prostora za rotaciju pa su sve igračice iz zapisnika dobile svoju priliku. Bez obzira na rotacije igračice su i dalje pokazivale veliku želju te su povećavale svoju rezultatsku prednost i na odmor otišle sa osam golova prednosti i rezultatom 20:12.

I u drugom poluvremenu nastavile su koprivničke rukometašice u istom ritmu. Dolazile su do brzih pogodaka iz kontre i polukontre baš kao što su i priželjkivale u najavi utakmice, a petnaestak minuta pre kraja semafor je pokazao 30:15. Bio je to pokazatelj da su Zrinskice itekako pale u nastavku jer su u 15 minuta drugog dela postigle tek 3, a podravkašice deset golova.

PODRAVKA VEGETA 42 (20)

ZRINSKI 19 (12)

PODRAVKA VEGETA: Tucaković (12), Bešen (5); Zadravec 2, Vuković 3, Pandža K. 6, Popović 2, Franušić 5, Mrđen, Kalaus L. 1, Kalaus Žulj 1, Šenvald 3, Vuljak, Barišić 9, Šimara 3, Pandža A. 2, Mamić 5. Trener: Ivica Obrvan.

ISKLJUČENJA: 10 MIN POD.VEG (Popović, Šenvald 2+2, Barišić 2+2)

ZRINSKI: Kozjak (2), Potočnjak (2);Balent 1, Balaško 5, Kosovac 4, Milošević 4, Janković, Balić, Posavac, Varga, Megerle, Blagus 2, Golub, Gudelj, Potočnjak, Cvitanović. Trener: Goran Mrđen

ISKLJUČENJA: 8 MIN (Balaško 2+2, Milošević, Gudelj)

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here