1. HRL za žene – Podravka Vegeta bolja i od Osijeka!

0
118

U prvoj utakmici 10. kola 1. hrvatske rukometne lige za žene, Podravka Vegeta  pobedila je Osijek s velikom razlikom i nastavila svoj niz pobeda. Bio je to njihov deseti nastup i deseta pobeda. Osječankama je to treći poraz u nizu.

Samo uvodnih desetak minuta bio je to ravnopravan meč. Nakon toga, rukometašice iz Koprivnice dižu ritam igre i već na isteku prve četvrtine imaju pet golova prednosti (10:5). Na ulasku u poslednjih deset minuta, ta je prednost porasla za još jedan gol (14:8). Na kraju prvog dela, Podravka Vegeta je imala plus deset (21:11). I tu je priči bio kraj što se gošći tiče.

Prednost Podravkašica stalno je rasla u drugom delu. Nakon serije od sedam golova za redom u 41. minutu, već je bilo sedamnaest golova viška na strani domaćina (29:12). To nije bila najveća prednost Podravka Vegete u nastavku. Dva minuta pre kraja, domaće su dostigle razliku od čak 25 golova (40:15). Tako se i završilo s tim da je domaći sastav postigao zadnja dva gola za redom.

RK PODRAVKA VEGETA: Tucaković, Bešen; Zadravec 6, Vuković 4, Pandža K. 6, Popović, Franušić 2, Đelekovčan 3, Kalaus L. 1, Kalaus Žulj 1, Šenvald 1, Vuljak 1, Barišić 3, Šimara 7, Pandža A., Mamić 6. Trener: Ivica Obrvan.

ŽRK OSIJEK: Borac, Čivić, Hren 1, Šoš 1,Vuković, Gardaš, Jozanović 5, Ledenčan, Kragujević, Pifar 2, Malovan 1, Strusa, Brkić, Frančić 2, Grgić 4, Vrdoljak. Trener: Tomislav Rešicki.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here